Monipuoliset remonttipalvelut 

Sopimus remonttipalveluista ammattilaisen kanssa takaa remonttisi onnistumisen. Voit myös saada verotuksessa kotitalousvähennyksen, jos ostat remonttipalvelut yritykseltä. Tutustu kotitalousvähennykseen verottajan sivuilla.

Huoneistoremontti

Huoneistoremontilla nostetaan asunnon arvoa ja asumisviihtyvyyttä. Teemme kaikenlaiset remonttityöt, kuten:

  • Lattia-asennukset
  • Kalusteasennukset
  • Väliseinämuutokset
  • Terassin rakentaminen

Maalaus- ja tasoitetyöt

Maalaus on usein helppo ja nopea tapa piristää asunnon ilmettä. Tarvittaessa teemme myös tasoitetyöt niin seiniin, kattoihin ja lattiaan yhtälailla sisällä kuin ulkonakin.

  • Julkisivujen maalaus-, rappaus- ja tasoitetyöt
  • Sokkelin pinnoitus, rappaus ja maalaus
  • Seinän maalaus
  • Kattojen tai lattian tasoite ja maalaustyöt

Keittiöremontti

Muhoksen Rakennuspalvelu Oy toteuttaa unelmiesi keittiöremontin tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Keittiökalusteiden asennus hoituu ammattimiehen ottein, olipa sitten kyse mittatilauskalusteista tai standardimitoilla suunnitellusta keittiöstä ja viimeistelemme keittiökalusteiden välitilan haluamallasi tavalla esimerkiksi laatoilla, lasilla tai pinnoitteella.

Teemme samalla keittiöremonttiin mahdollisesti liittyvät LVI-työt, seinäpintojen, katon ja lattioiden uusimisen haluamallasi tavalla.

Kylpyhuoneremontti

Anna kylpyhuone- ja saunaremontti aina sellaisen ammattilaisen tehtäväksi, joka on suorittanut tarvittavan sertifikaatin. Voit huoleti nauttia uudistuneesta kylpyhuoneesta ilman pelkoa vesivahingosta, kun ammattilainen on tehnyt tarvittavat vesieristykset asianmukaisesti. Hoidamme myös kylpyhuoneremonttiin mahdollisesti liittyvät LVI-työt, kuten lattiakaivojen ja vesipisteiden siirrot.

Saunaremontti

Toteutamme unelmiesi saunaremontin laadukkaasti. Toiveidesi mukainen saunaremontti onnistuu, budjetti ja aikataulu pitävät, kun Muhoksen Rakennuspalvelu hoitaa remontin.

Toimisto- ja liiketilaremontti

Toimivat toimisto- ja liiketilat lisäävät työskentelyviihtyvyyttä ja antavat tyylikkään ilmeen yritykselle. Onpa tarve liikehuoneiston remontista, halli- tai varastotilan rakentamisesta, niin toteutamme urakan sovitun aikataulun ja budjetin mukaan. Kun toimisto- ja liiketilaremontti on ajankohtainen, pyydä kokonaisvaltainen tarjous, joka sisältää tarvittaessa myös sähkö- ja LVI-työt Muhoksen Rakennuspalvelu Oy:tä. Hoidamme remontin avaimet käteen periaatteella.

Ota siis heti yhteyttä ja pyydä tarjous huoneisto-, märkätila- tai toimisto- ja liiketilaremontillesi Muhoksen Rakennuspalvelut Oy:ltä!